Lidhje

EULEX-i arreston një këshilltar të ministrit të shëndetësisë për korrupsion

  • Leonat Shehu

EULEX-i arreston një këshilltar të ministrit të shëndetësisë për korrupsion

Policia e Eulexit në Kosovë, ka arrestuar sot në mëngjes njërin nga këshilltarët e ministrit të shëndetësisë me dyshimin për fshehje të taksave. Ministria e Shëndetësisë, beri të ditur se është arrestuar këshilltari i ministrit, Ilir Tolaj. Zyrtarë të EULEX-it thanë se kanë bastisur disa objekte në Prishtinë, duke përfshirë një zyrë në qendrën klinike universitare. Ministria e Shëndetësisë dhe ministri Bujar Bukoshi kanë ofruar bashkëpunimin e tyre në hetimet e EULEX-it.

XS
SM
MD
LG