Lidhje

EULEX paralajmëron fillimin e hetimeve për krimin e organizuar

  • Leonat Shehu

EULEX paralajmëron fillimin e hetimeve për krimin e organizuar

Në Kosovë, Misioni i Bashkimit Evropian për policinë dhe drejtësinë ka paralajmëruar fillimin e hetimeve për raste te krimit të organizuar dhe kontrabandës në veriun e Kosovës. Autoritetet në vend thonë së mosfunksionimi i gjykatave në veriun e vendit po dëmton përpjekjet për vendosjen e sundimit të ligjit. Gjykatat në veriun e vendit nuk funksionojnë që nga shpallja e pavarësisë së Kosovës.

XS
SM
MD
LG