Lidhje

Sporti për personat me aftësi të kufizuara në Shqipëri


Një program për udhëheqësit e rinj, i financuar nga Departamenti Amerikan i Shtetit, ka sjellë në Uashington administratoren e organizatës Olimpiku Special Shqiptar, Eva Zaçe Bellova. Në një intervistë për Zërin e Amerikës ajo thotë se financimet në Shqipëri për aktivitetet sportive të personave me aftësi të kufizuara nuk janë të mjaftueshme. Gjatë bisedës me kolegun Julian Zyla, Eva Zaçe Bellova shpjegon dhe një iniciativë të re që do të zhvillojë me anë të Olimpikut Special Shqiptar.
XS
SM
MD
LG