Lidhje

Sfidat e Evropës Juglindore

  • Leonat Shehu

Në Kosovë, përfaqësues vendas e ndërkombëtar thanë se përfshirja e vendeve të Evropës Juglindore në NATO do të ishte një hap drejt normalizimit të raporteve ndërmjet vendeve në këtë rajon. Këto komente u bënë gjatë një konference për sfidat dhe perspektiva e NATO-s në rajon, ku u tha se tendencat e ekstremizmave fetar dhe etnik mund ta rrezikojnë rajonin dhe mund të sjellin kthim mbrapa të të gjitha proceseve pozitive që kanë kaluar vendet e rajonit.

XS
SM
MD
LG