Lidhje

Fatmir Besimi: Maqedonia vazhdon përpjekjet për anëtarësim në NATO


Ministri i Mbrojtjes i Maqedonisë, Fatmir Besimi, tha se vendi vazhdon përpjekjet për t’u anëtarësuar në NATO. Zoti Besimi ndodhet në Shtetet e Bashkuara për bisedime lidhur me marrëdhëniet amerikano-maqedonase në fushën e sigurisë si dhe për sfidat e vendit ballkanik në modernizimin ushtarak. Ai bëri këto komente për shërbimin në gjuhën maqedonase.

XS
SM
MD
LG