Lidhje

Festivali i Ndërkombëtar i Filmit në Prishtinë


Në Prishtinë, filloi edicioni i gjashtë me radhë i festivalit ndërkombëtar të filmit në të cilin po marrin pjesë kineastë nga vende të ndryshme të botës. Organizatorët thonë se festivali ka për qëllim të ofrojë mundësi kontakti dhe bashkëpunimi për kineastët e Kosovës.

XS
SM
MD
LG