Lidhje

FIFA - KOSOVA


Kosova e mirëpriti vendimin e Federatës Ndërkombëtare të Futbollit FIFA për të lejuar ekipet e saj të luajnë ndeshje miqësore futbolli me ekipe të huaja. Por FIFA tha se ekipet nga Kosova nuk mund të mbajnë simbole kombëtare si flamujt dhe stemat dhe as të luajnë himnin kombëtar.

XS
SM
MD
LG