Lidhje

Fillon ndërtimi i sheshit Skënderbe në Shkup


Fillon ndërtimi i sheshit Skënderbe në Shkup
Fillon ndërtimi i sheshit Skënderbe në Shkup

Në Maqedoni, Këshilli i 100 vjetorit të pavarësisë së Shqipërisë dhe flamurit kombëtar i nisi sot veprimtaritë duke vendosur gurin e themelit për ndërtimin e sheshit Skënderbe në Shkup. Ky shesh i madh do të lidhë pjesën e vjetër të Shkupit me atë të renë. Në ceremoni mori pjesë edhe kryetari i Bashkisë së Tiranës, Lulzim Basha.

XS
SM
MD
LG