Lidhje

Fillon regjistrimi i popullsisë në Maqedoni

  • Isak Ramadani
  • Shkup

Fillon regjistrimi i popullsisë në Maqedoni

Sot në Maqedoni filloi procesi i regjistrimit të popullsisë, që do të zgjasë deri me datë 15 të këtij muaji. Autoritetet thonë se gjithçka është në rregull dhe presin që punët të shkojnë mbarë. Ndërkohë, regjistrues shqiptarë në disa zona janë ankuar se ka munguar materiali në gjuhën shqipe. Regjistrimi po ndiqet nga vëzhgues të Eurostatit të Komisionit Evropian.

XS
SM
MD
LG