Lidhje

Përrallë mes të shkuarës, të tashmes e të ardhmes


Filmi “Cloud Atlas”, që po shfaqet këto ditë në kinermatë amerikane, i regjisorëve Tom Tykwer, Lana Wachowski dhe Andy Wachowski është një Odise kinematografike e bazuar në romanin e autorit britanik David Mitchell. Historia ka në qendër 6 ngjarje që shtrihen mes viteve 1800 e deri në të ardhmen e largët. Koncepti i përjetësisë së shpirtit është lidhja e ngjarjeve të filmit, ku personazhet e një historie rilindin në një tjetër.

XS
SM
MD
LG