Lidhje

Kosovë, paralajmërime për ndryshime fiskale

  • Leonat Shehu

Në Kosovë, qeveria ka paralajmëruar ndryshime në politikat fiskale për të përkrahur ekonominë e vendit e cila po përballet me vështirësi. Këto ndryshime për përfaqësuesit e bizneseve janë të domosdoshme, por sipas tyre çdo ndryshim fiskal nuk do të përmirësonte gjendjen në ekonominë e Kosovës, pa luftimin e korrupsionit dhe krimit të organizuar.

XS
SM
MD
LG