Lidhje

Fizgerald: NATO mbështet përpjekjet për vendosjen e sundimit ligjit, në Kosovë

  • Leonat Shehu

Fizgerald: NATO mbështet përpjekjet për vendosjen e sundimit ligjit, në Kosovë

Ambasadori amerikan në Kosovë, Christopher Dell dhe komandanti i krahut jugor të NATO-s, Mark Fitzgerald, thanë sot në Prishtinë se mbështesin të gjitha përpjekjet për vendosjen e sundimit ligjit, në Kosovë. Duke ju referuar operacioneve të fundit të Misionit të Bashkimit Evropian për policinë dhe drejtësinë, ata thanë se lufta kundër korrupsionit është e rëndësishme për çdo shoqëri demokratike.

XS
SM
MD
LG