Lidhje

Përhapen fluturimet sportive nga ajri në jug të Shqipërisë

  • Raimond Kola

Fluturimet nga ajri po kthehen në një sport që po përhapet në disa zona në jug të Shqipërisë. Kushtet natyrore u mundësuan dhjetëra sportistëve nga vendet e Ballkanit të zhvillonin në Gjirokastër një aktivitet të përbashkët të fluturimeve sportive. Organizatorët vlerësojnë se aktivitete të tilla po nxisin edhe turizmin kulturor dhe natyror.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG