Lidhje

Siguria e ushqimeve në kushtet e të nxehtit

  • Raimond Kola

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit në Gjirokastër po ndërmerr kontrolle për sigurinë ushqimore dhe analizën e produkteve që hyjnë nga Greqia. Specialistët flasin për nevojën e rritjes së kërkesës ndaj biznesve sidomos për ushqimet që bartin rrezik nga temperaturat e larta.

XS
SM
MD
LG