Lidhje

Fotoekspozitë për Shkodrën e shekullit të kaluar

  • Pëllumb Sulo

Qytetet shqiptare kanë ndryshuar shumë gjatë 100 viteve të fundit, por fotografë shqiptarë dhe të huaj sjellin edhe sot dëshmi të pamjes dhe mënyrës së jetesës së tyre. Një fotoekspozitë, e hapur së fundmi në qytetin e Shkodrës me foto të tre fotografëve austriakë, ka sjellë Shkodrën e fillimit të shekullit të kaluar, duke përcjellë mesazhin e nevojës së ruajtjes së dëshmive të rëndësishme historike dhe kulturore.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG