Lidhje

Fototeka Marubi


Fototeka Marubi, me rreth 400 mijë negativët e saj, është pjesë e trashëgimisë kombëtare. Një program i Bashkimit Europian po mbështet Projektin “Marubi”, me pjesëmarrjen e Shkodrës dhe Ulqinit.

XS
SM
MD
LG