Lidhje

Fushata presidenciale në Maqedoni

  • Isak Ramadani

Kandidatët për zgjedhjet presidenciale në Maqedoni po paraqiten para elektoratit me qëndrime për integrimin e vendit në NATO e në Bashkimin Evropian, si dhe për përmirësimin e gjendjes së përgjithshme në vend. Por në fushatë nuk po mungojnë fyerjet dhe denigrimet ndaj kundërshtarëve.
XS
SM
MD
LG