Lidhje

Fushata zgjedhore në Lezhë

  • Pëllumb Sulo

Më 23 qershor në Lezhë do të votohet për 7 nga 140 deputetët e Parlamentit. Në këtë qark, fushata elektorale po mbizotërohet nga Partia Demokratike dhe Partia Socialiste, me çështje kryesore lehtësirat për zhvillimin e bujqësisë dhe nxitjen e turizmit.

XS
SM
MD
LG