Lidhje

Mjedisi në fushatën zgjedhore në Shqipëri

  • Raimond Kola

Në Shqipëri çështjet e mjedisit dhe të pyjeve zënë pak vend në fushatën e fundit për zgjedhjet parlamentare. Në Gjirokastër një grup ekspertësh të pyjeve janë mbledhur këto ditë për të parë situatën e menaxhimit pyjor pas kalimit të mjaft prej sipërfaqeve në administrim të njësive vendore. Specialistët e pyjeve po e këmbejnë përvojën e tyre dhe me specialistë nga zona të tjera të Shqipërisë.

XS
SM
MD
LG