Lidhje

Fushatë kundër mbjelljes së hashashit në jug të Shqipërisë

  • Raimond Kola

Fushatë kundër mbjelljes së hashashit në jug të Shqipërisë

Prefekturat në jug të Shqipërisë po ringrejnë edhe këtë vit njësi të posaçme për të parandaluar kultivimin e bimëve narkotike. Megjithëse njësitë vendore janë përfshirë në klimën zgjedhore, prefekturat po bashkëpunojnë me policinë, komunat dhe bashkitë për një fushatë ndërgjegjësimi dhe parandalimi të kultivimit të hashashit.

Korespondenti ynë, Raimond Kola, sjell hollësi.

XS
SM
MD
LG