Lidhje

Fushatë për parandalimin e bimëve narkotike në Shqipëri


Policia në Jug të Shqipërisë ka nisur një fushatë për parandalimin e përdorimit dhe kultivimit të bimëve narkotike. Në qendër të fushatës në këtë fazë janë vënë të rinjtë nga shkolla të ndryshme të rajonit. Policia thotë se pas kësaj faze do të nisë monitorimi nga ajri dhe veprime operacionale në terren kundër kultivuesve.
XS
SM
MD
LG