Lidhje

GDNK rithekson përkushtimin ndaj pavarësisë territoriale të Kosovës


GDNK rithekson përkushtimin ndaj pavarësisë territoriale të Kosovës

Në Prishtinë, Grupi Drejtues Ndërkombëtar për Kosovën ritheksoi përkushtimin ndaj pavarësisë së vendit dhe mbrojtjes së tërësisë tokësore të tij. Në takimet që po zhvillon në Prishtinë, ky grup që përbëhet nga vendet që e kanë njohur pavarësinë e Kosovës ka shfaqur pritjet e tij për zbatimin e planit të Martti Ahtisarit, decentralizmin e pushtetit edhe në veriun e vendit, si dhe shtrirjen e sundimit të ligjit në të gjitha fushat, përfshirë edhe luftën kundër korrupsionit. Nga Prishtina njofton korrespondenti ynë, Leonat Shehu.

XS
SM
MD
LG