Lidhje

Gërmimet në Antigone


Gërmimet në Antigone
Gërmimet në Antigone

Në Shqipëri gërmimet arkeologjike kryhen kryesisht në bashkëpunim me misione studimore dhe shkencore të huaja. Por në qytetin antik të Antigonesë në Gjirokastër këtë vit është kryer një mision arkeologjik nga studiuesit shqiptarë. Gjetjet e reja kanë qenë të shumta dhe kanë pasuruar objektet arkeologjike në Luginën e Drinos.

XS
SM
MD
LG