Lidhje

Përgatitjet e fundit për zgjedhjet e së dielës në Kosovë


Në Kosovë sot është heshtje zgjedhore para raundit të dytë të votimeve të nesërme për pushtetin komunal. Autoritetet thanë se po bëhen përgatitjet e fundit për këtë proces, ndërsa përpjekjet janë përqendruar në sigurimin e zgjedhjeve të drejta dhe të lira dhe shmangien e çdo përpjekjeje për keqpërdorimin e votës. Nesër votohet në 25 komuna të vendit, përfshirë edhe veriun e Mitrovicës të banuar me shumicë serbe.
XS
SM
MD
LG