Lidhje

Gjendje e vështirë për mediat në Kosovë

  • Leonat Shehu

Në Kosovë, organizatat e gazetarëve thanë se gjendja e medias vazhdon të mbetet e vështirë në një klimë ku punonjësit e shtypit vazhdojnë të përballen me presion nga institucionet, partitë politike e bizneset, kufizim të qasjes në dokumentet zyrtare dhe kushte të vështira pune. Sipas tyre, gazetarët po vazhdojnë të përballen edhe me veprime te dhunshme dhe se zhvillimet e tilla kanë bërë që Kosova të radhitet sërish në mesin e vendeve me liri të pjesshme të medias.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG