Lidhje

Gjendja e qarkut të Gjirokastrës gjatë vitit 2011


Gjendja e qarkut të Gjirokastrës gjatë vitit 2011
Gjendja e qarkut të Gjirokastrës gjatë vitit 2011

Viti 2011 shënoi në Jug të Shqipërisë përmirësime në infrastrukturën rrugore, në sektorin turistik dhe në atë bujqësor.

Por në rajon klima politike pengoi funksionimin normal të Qarkut të Gjirokastrës ndërkohë që u shtuan problemet e ndërtimeve pa kriter dhe të papunesisë.

Qarku njohu një frenim të trafikut të qënieve njerëzore por mori përmasa të reja të kultivimi dhe transportimi i hashashit.

XS
SM
MD
LG