Lidhje

Gjiknuri inspekton dy hidrocentrale mbi Drin


Në Shqipëri, Ministri i energjitikës dhe i industrisë, Damian Gjiknuri, inspektoi dy hidrocentralet mbi Drin, të Vaut te Dejës dhe Komanit. Sipas tij, pas një periudhe të gjatë thatësire, gjendja është përmirësuar dhe dha garanci për furnizimin e pandërprerë të popullatës e biznesit me energji. Ministri Gjiknuri tha se, nëse do të ketë shkarkime të detyruara, ato do të bëhen mbi bazën e rregulloreve të përcaktuara. Korrespondenti i Zërit të Amerikës, Pëllumb Sulo, ishte ne Hidrocentralin e Vaut të Dejës dhe ka përgatitur këtë kronikë.
XS
SM
MD
LG