Lidhje

Në Gjirokastër Këshilli i Qarkut normalizon aktivitetin


Në Gjirokastër Këshilli i Qarkut, që përfshin edhe Tepelenën dhe Përmetin, ka normalizuar aktivitetin pas një vendimi të gjykatës. Që pas zgjedhjeve vendore të vitit të shkuar, konfliktet politike kishin bllokuar marrjen e vendimeve për njësitë vendore nga ky institucion. Ndërkaq në Gjirokastër Bashkia e qytetit njoftoi se do t'i mbështesë investimet kryesisht në projekte komunitare dhe në Qendrën Historike.

XS
SM
MD
LG