Lidhje

Gjirokastër, mjeshtër të prodhimeve artizanale paraqesin punimet


Gjirokastër, mjeshtër të prodhimeve artizanale paraqesin punimet
Gjirokastër, mjeshtër të prodhimeve artizanale paraqesin punimet

Mjeshtër të prodhimeve artizanale nga Kosova dhe Shqipëria janë mbledhur në Gjirokastër për të paraqitur punimet e tyre. Traditat shqiptare zënë një vend të rëndësishëm në këto punime me të cilat synohet edhe nxitja e turizmit.

XS
SM
MD
LG