Lidhje

Gjirokastër: Protestë e personave me aftësi të kufizuara


Disa dhjetra persona me aftësi të kufizuar, kryesisht të verbër, protestuan sot në Gjirokastër duke kërkuar ruajtjen e masave kompensuese ndaj tyre.

Të verbërit reaguan pas miratimit të një ligji që ngarkon qeverine të përcaktojë masën e rimbursimit për energjinë elektrike, transportin dhe telefoninë për këtë shtresë.

Ministri i Punës dhe Përkrahjes Sociale, Spiro Ksera, tha se ishte i hapur për dialog me përfaqësuesit e të verbërve

XS
SM
MD
LG