Lidhje

Gjirokastra dhe Klina krijojnë lidhje binjakëzimi

  • Zëri Amerikës

Gjirokastra dhe Klina krijojnë lidhje binjakëzimi

Bashkia e Gjirokastrës dhe Komuna e Klinës në Kosovë po ndërtojnë marrëdhënie të ngushta bashkëpunimi. Drejtuesit e njësive vendore thonë se shkëmbimet e ndërsjellta do të shtrihen në të gjitha fushat, por veçanërisht në sektorin e turizmit.

XS
SM
MD
LG