Lidhje

Helidon Gjergji flet për artin e tij

  • Julian Zyla

Artisti shqiptar i artit bashkëkohor Helidon Gjergji krijon duke përdorur stile dhe mediume të ndryshme. Veprat e karrierës së tij përfshijnë piktura, grafika, video arti, si dhe instalacione të shumta artistike për brenda galerive apo për mjedise publike.

XS
SM
MD
LG