Lidhje

Hidrocentral i ri në Jug të Shqipërisë


Hidrocentral i ri në Jug të Shqipërisë
Hidrocentral i ri në Jug të Shqipërisë

Në Bregdetin jugor të Shqipërisë ka përfunduar vepra e parë energjitike e financuar nga sipërmarrësit shqiptarë. Hidrocentrali i Bunecit ka pak kohë që është vënë në punë dhe specialistët thonë se ai po furnizon me energji një pjesë të madhe të Sarandes dhe bregdetit. Hidrocentrali do përmirësojë dukshëm furnizimin me energji elektrike sidomos në zonat turistike.

XS
SM
MD
LG