Lidhje

Bisedë me historianin Muhamed Mufaku


Në një bisedë për Zërin e Amerikës, historiani Muhamed Mufaku, i cili prej më shumë se 20 vjetësh jeton në Jordani, thotë se zhvillimet në Egjipt nuk mund të shihen ndarazi nga zhvillimet në botën arabe dhe anasjelltas, ajo që ndodh në Egjipt ndikon në tërë rajonin. Zoti Mufaku, mësimdhënës në disa universitete të Jordanisë, thotë se zhvillimet në rajon ushtrojnë ndikimin e tyre edhe në Evropën Juglindore.

XS
SM
MD
LG