Lidhje

Hungaria bie dakord të ndryshojë ligjin e medias

  • Zëri Amerikës

Hungaria bie dakord të ndryshojë ligjin e medias

Bashkimi Evropian tha se Hungaria ra dakort të ndryshojë ligjin e debatueshëm të medias duke përmbushur standartet e BE-së.

Zyrtarët e Bashkimit Evropian thanë sot se do të punojnë me Hungarinë për të siguruar që ndryshimet të pasqyrohen në ligjin hungarez dhe që ligji i rishikuar të zbatohet.

Formulimi origjinal i ligjit vendoste gjoba të rënda mbi mediat që transmetonin përmbajtje ofensive, të pabalancuar apo jo në interes të publikut.

XS
SM
MD
LG