Lidhje

Media Arkivi

Imigrimi i paligjshëm dhe procesi i integrimeve


Njohës të integrimeve evropiane thonë se dukuria e migrimit të paligjshëm e dëmton seriozisht procesin e liberalizimit të vizave me Bashkimin Evropian. Ata thonë se këto migrime nxjerrin në pah edhe problemet e brendshme me të cilat përballet Kosova.

XS
SM
MD
LG