Lidhje

Ina Rama: Situatat e konfliktit politik vështirësojnë dhënien e drejtësisë

  • Armand Mero
  • Tiranë

Ina Rama: Situatat e konfliktit politik vështirësojnë dhënien e drejtësisë

Në Tiranë, Prokurorja e Përgjithshme Ina Rama tha sot se në Shqipëri situatat e konfliktit politik e kanë bërë edhe më të vështirë dhënien e Drejtësisë. Ajo i bëri komentet e saj në një ceremoni diplomimi të sutendetëve të magjitraturës, ku merrte pjesë edhe presidenti Bamir Topi.

Nga ana e tij, presidenti Bamir Topi, duke ju referuar edhe shkëmbimit të akuzave mes përfaqësuesve të politikës shqiptare, tha se sot është koha për Drejtësi.

Këto komente vijnë në një moment kur të dy krahët e politikës shqiptare, prej muajsh po sulmojnë njëra tjetrën me akuza për përfitime të paligjshme dhe përfshirje në korrupsion

XS
SM
MD
LG