Lidhje

Ditari

Ndërkombëtarët mbi krijimin e institucioneve në Kosovë


Përfaqësues të bashkësisë ndërkombëtare në Kosovë thanë sot se nuk do të ndërhyjnë në gjetjen e zgjidhjes për krijimin e institucioneve të reja të Kosovës. Ata thanë se Kosova është duke kaluar në një proces demokratik dhe jo në një krizë institucionale.

Episodet

Shiko gjithë episodet
XS
SM
MD
LG