Lidhje

Dita Ndërkombëtare e Gruas

Sot gratë në gjithë botën po festojnë 8 marsin. Agjencitë e Kombeve të Bashkuara po bëjnë thirrje për më shumë përpjekje për të garantuar barazinë gjinore dhe që t'i jepet fund urisë dhe varfërisë.
Shih më tepër

Participants dance during an International Women's Day rally in the Kurdish-dominated southeastern city of Diyarbakir, Turkey, March 8, 2017.
1

Participants dance during an International Women's Day rally in the Kurdish-dominated southeastern city of Diyarbakir, Turkey, March 8, 2017.

Women wear purple ribbons on their faces during the "Todas en Silencio" demonstration to mark the U.N.-designated International Women's Day, in front of La Moneda presidential palace in Santiago, Chile, March 8, 2017.
2

Women wear purple ribbons on their faces during the "Todas en Silencio" demonstration to mark the U.N.-designated International Women's Day, in front of La Moneda presidential palace in Santiago, Chile, March 8, 2017.

Magda Malek is the first Egyptian female pilot to fly EgyptAir's biggest jet airliner, the Boeing 777-333, March 8, 2017.
3

Magda Malek is the first Egyptian female pilot to fly EgyptAir's biggest jet airliner, the Boeing 777-333, March 8, 2017.

Indian ragpicker women rest after searching for recyclable material at a garbage dumping site on International Women's Day in Gauhati, March 8, 2017.
4

Indian ragpicker women rest after searching for recyclable material at a garbage dumping site on International Women's Day in Gauhati, March 8, 2017.

Ngarko më shumë

XS
SM
MD
LG