Lidhje

Intervistë me z. Ilir Deda


Ilir Deda, drejtor ekzekutiv i Institutit të Kosovës për Kërkime dhe Zhvillimin e Politikave, KIPRED mbi mandatin e EULEX-it dhe themelimin e një gjykate të posaçme që do të trajtonte pretendimet për krime lufte të anëtarëve të ish Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.

XS
SM
MD
LG