Lidhje

Intervistë me Shefin e Shtabit të Forcave të Armatosura të Shqipërisë, Gjeneralin Maks Malaj

  • Pëllumb Sulo

Intervistë me Shefin e Shtabit të Forcave të Armatosura të Shqipërisë, Gjeneralin Maks Malaj

Në operacionet humanitare që po zhvillohen prej disa ditësh në zonat e përmbytura të Shkodrës janë përfshirë disa qindra forca dhe mjete tëushtrisë shqiptare. Ata gjenden në zonat më të vështira, duke i ardhur në ndihmë popullatës së rrezikuar nga përmbytjet masive tëkëtyreditëve. Në vazhdim një intervistë me Shefin e Shtabit të Forcave të Armatosura të Shqipërisë, Gjeneralin Maks Malaj:

XS
SM
MD
LG