Lidhje

Intervistë me z. Uran Kostreci veprimtar për të drejtat e të përndjekurve politikë


Javën që kaloi u kremtua në Nju Jork 100 vjetori i Federatës Panshqiptare Vatra. Aktivitetet e organizuara me këtë rast tërhoqën aktivistë nga të gjitha viset shqiptare. I pranishëm në festime ishte edhe antari i Federatës dhe veprimtar për të drejtat e të përndjekurve politikë gjatë regjimit komunist, zoti Uran Kostreci. Zotin Kostreci e kishim në studio në emisionin televiziv Ditari.

XS
SM
MD
LG