Lidhje

Intervistë me znj. Shirley Cloyes DioGuardi


Këshilltarja për Ballkanin e Ligës Qytetare Shqiptaro-Amerikane, Shirley Cloyes DioGuardi, thotë se në Kosovë duhet të konsiderohet ndërprerja e misionit të EULEX-it dhe OKB-së, ndërsa klasa politike të marrë përgjegjësi për zhvillim të vendit para të gjithë popullatës, përfshi grupet e pakicave.

XS
SM
MD
LG