Lidhje

Ish presidenti Alfred Moisiu kundër ligjit të mbetjeve


Ish presidenti Alfred Moisiu kundër ligjit të mbetjeve
Ish presidenti Alfred Moisiu kundër ligjit të mbetjeve

Aleanca Kundër Importimit të Plehrave po vazhdon mbledhjen e firmave për një referendum mbi këtë çështje. Ish-presidenti i Shqipërisë, Alfred Moisiu, nënshkroi sot kërkesën për referendum, duke shprehur shqetesimin se kjo është një temë që duhet trajtuar me qetësi dhe largpamësi, për të mbrojtur mjedisin e vendit.

XS
SM
MD
LG