Lidhje

Sulmi terrorist natën e ndërrimit të viteve në Stamboll

Mbi 600 persona prisnin vitin e ri brenda klubit "Reina" ku hyri një person i armatosur që filloi të qëllojë me armë. Sipas autoriteteve turke, të paktën 39 vetë u vranë dhe rreth 70 të tjerë u plagosën.
Shih më tepër

Ambulances wait near the scene of an attack in Istanbul, early Jan. 1, 2017.
1

Ambulances wait near the scene of an attack in Istanbul, early Jan. 1, 2017.

Police forensic experts examine an area near an Istanbul nightclub, following a gun attack, Jan. 1, 2017.
2

Police forensic experts examine an area near an Istanbul nightclub, following a gun attack, Jan. 1, 2017.

Young people leave the scene of an attack in Istanbul, early Jan. 1, 2017. An assailant opened fire at a nightclub in Istanbul's Ortakoy district during New Year's celebrations, killing dozens of people and wounding dozens more.
3

Young people leave the scene of an attack in Istanbul, early Jan. 1, 2017. An assailant opened fire at a nightclub in Istanbul's Ortakoy district during New Year's celebrations, killing dozens of people and wounding dozens more.

Youths embrace near the scene of an attack in Istanbul, early Jan. 1, 2017. An assailant believed to have been dressed in a Santa Claus costume and armed with a long-barreled weapon, opened fire at a nightclub in Istanbul's Ortakoy district.
4

Youths embrace near the scene of an attack in Istanbul, early Jan. 1, 2017. An assailant believed to have been dressed in a Santa Claus costume and armed with a long-barreled weapon, opened fire at a nightclub in Istanbul's Ortakoy district.

Ngarko më shumë

XS
SM
MD
LG