Lidhje

Jonathan Moore komenton për Kosovën


Drejtori i zyrës për Evropën Qendrore dhe Jugore në Departamentin e Shtetit Jonathan Moore shpreh mbëshetjen amerikane për futjen e Kosovës në Partneritetin për Paqe.

XS
SM
MD
LG