Lidhje

Media Arkivi

Akademia e xhudos "Anton Shkoza"


Vitet e fundit, në Shqipëri ka gjetur përhapje sporti i xhudos dhe një kontribut të veçantë po jep ish-xhudisti dhe kampioni shqiptar, Anton Shkoza, i cili ka hapur Akademinë e parë të xhudos në qytetin e Vaut të Dejës.

XS
SM
MD
LG