Lidhje

KE: Maqedonia ka shënuar përparim të vogël në rrugën drejt BE-së


KE: Maqedonia ka shënuar përparim të vogël në rrugën drejt BE-së

Raporti i Komisionit Evropian për Maqedoninë vëren se ky vend ka shënuar përparim të vogël, ndërsa mbeten sfidat në sistemin gjyqësor, në administratën publike dhe luftën kundër korrupsionit. Komisioneri për Zgjerim, Shtefan Fyle tha se mbetet rekomandimi për fillimin e bisedimeve me Maqedoninë për integrim në BE, ndërkohë që i inkurajoi autoritetet maqedonase që t'i vazhdojnë reformat.

XS
SM
MD
LG