Lidhje

KE, thirrje qeverisë së Kosovës të bëjë më shumë kundër korrupsionit

  • Leonat Shehu

KE, thirrje qeverisë së Kosovës të bëjë më shumë kundër korrupsionit

Drejtori për Ballkanin Perëndimor i Komisionit Evropian, Pierr Mirel i bëri thirrje qeverisë së Kosovës që të tregojë më shumë rezultate në luftën kundër krimit të organizuar dhe korrupsionit. Ai i bëri këto komente në kuadër të takimit të parë të dialogut të stabilizim asociimit me Kosovën. Zoti Mirel tha se sistemi i drejtësisë në Kosovë duhet të çlirohet nga ndërhyrjet politike.

XS
SM
MD
LG