Lidhje

Kosovë, Këshilli për të Mbijetuarit e dhunës seksuale gjatë luftës

  • Leonat Shehu

Presidentja e Kosovës Atifete Jahjaga ka themeluar sot Këshillin Kombëtar për të Mbijetuarit e dhunës seksuale gjatë luftës. Këshilli synon bashkërendimin e veprimtarive për rehabilitimin e viktimave të përdhunimeve gjatë luftës në Kosovë, gjendja e të cilave vazhdon të cilësohet e rëndë dhe e patrajtuar si duhet. Aktualisht askush nuk e di numrin e saktë të viktimave të kësaj forme të krimit që është përcjellë më heshtje për një kohë të gjatë.
XS
SM
MD
LG